Qui som

ADFOCET: Coratge, Entusiasme i Transformació

Confiant en nosaltres ens estàs donant l’oportunitat de crear projectes professionals de qualitat per a les persones amb diversitat funcional. 

Taller creatiu de superpoders

ADFOCET és el centre especial de treball de l’ADFO i ens dediquem a aconseguir una societat més inclusiva. El nostre compromís social a Osona és que les persones amb diversitat funcional tinguem una vida normalitzada, volem participar i aportar el nostre valor a la comunitat.

Les competències i capacitats de cada persona ens fan únics. Aquests són els nostres principis i els nostres superpoders!

A ADFOCET donem visibilitat a aquests poders, i els combinem per potenciar-los i poder assolir un dels objectius que ens proposem: incorporar-nos al mercat laboral ordinari.

Els productes i serveis que oferim són fruit de la il·lusió per buscar oportunitats per a tothom i la valentia per transformar la societat i viure en un món millor.

Confiant en nosaltres ens estàs donant la oportunitat de crear projectes professionals de qualitat.

Gràcies!

En el nostre dia a dia, a l’ADFO estem envoltats de persones amb superpoders. Persones que a través de les diferents activitats ens aporten talent, dedicació, esforç, imaginació i molta energia.

Hem convertit el taller de manualitats de l’ADFO en un laboratori de creativitat. Amb els nostres superpoders transformem les idees, els dibuixos, les textures i els traços en els productes del catàleg.

Aquí hi trobaràs la nostra il·lusió per crear i el nostre coratge per transformar.

Els superherois no treballem mai sols.

Treballem amb gent com tu que, confiant en nosaltres i comprant els productes que elaborem, contribueix a transformar el món i omplir-lo d’oportunitats.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

LOGO-SMI-LINEA1

POLITICA DE PRIVADESA | © 2022 ADFOCET

Item added to cart.
0 items - 0,00