Qui som

ADFOCET és el centre especial de treball de l’ADFO i ens dediquem a aconseguir una societat més inclusiva. El nostre compromís social a Osona és que les persones amb diversitat funcional tinguem una vida normalitzada, volem participar i aportar el nostre valor afegit a la comunitat.

Cada persona és única, amb les seves competències i capacitats. A ADFOCET donem visibilitat als superpoders de cada un de nosaltres per aconseguir integrar-nos al mercat laboral ordinari. Els productes i serveis que oferim són fruit de l’entusiasme per buscar oportunitats per a tothom i el coratge per transformar la societat i viure en un món millor.

En el nostre dia a dia, a l’ADFO estem envoltats de persones amb superpoders. Persones que a través de les diferents activitats ens aporten talent, dedicació, esforç, imaginació i molta energia.

Hem convertit el taller de manualitats de l’ADFO en un laboratori de creativitat. Amb els nostres superpoders transformem les idees, els dibuixos, les textures i els traços en els productes del catàleg.

Aquí hi trobaràs la nostra il·lusió per crear i el nostre coratge per transformar.

Els superherois mai treballen sols! Gràcies!

Confiant en nosaltres ens estàs donant l’oportunitat de crear projectes professionals de qualitat per a les persones amb diversitat funcional. 

Persones amb Superpoders

POLITICA DE PRIVADESA | © 2021 ADFOCET

Item added to cart.
0 items - 0,00